Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dé App voor werkinstructies

Lees hier meer over de mogelijkheid om kosteloos te starten met uw eigen App voor werkinstructies m.b.v. de SLIM subsidie.

Wat houdt de subsidie in, waar moet je aan voldoen?

Om het simpel te houden: De aanschaf van deze app en het (laten) maken van online werkinstructies t.b.v. uw eigen organisatie vallen geheel onder de SLIM subsidie. Waar moet je aan voldoen als organisatie?
Je mag in totaal niet meer dan 50 miljoen euro omzet hebben, 43 miljoen euro balanstotaal niet meer dan 250 werknemers en niet een dochteronderneming zijn van een grotere organisatie.
Is het veel werk om het aan te vragen? Nee het meeste werk doen wij, wel hebben we een aantal eenvoudige gegevens van uw organisatie nodig.

Wat hebben we nodig?

Je ontvangt meteen na aanmelding via het aanvraag formulier een mail met uitleg en een paar instructies. We sturen je een ”ja/ nee subsidie formulier” om in te vullen of je echt in aanmerking komt (dat is 2 minuten werk).
Ook sturen we op verzoek wat concrete voorbeelden van branchegenoten die hier al mee werken en veel tijd en geld besparen.
Daarna is het makkelijk om even telefonisch of online af te stemmen om misverstanden te voorkomen en vervolgstappen te bepalen. Wij kunnen dan aangeven wat we eventueel nog nodig hebben;  Wij gaan ermee aan de slag voor u.

Gebruik het aanvraagformulier

Ik wil liever eerst een voorbeeld zien?

Uiteraard doen wij niks zonder jullie toestemming. Maar wij geven u graag toegang tot een voorbeeld van een werkinstructie en dit kan dan door de verantwoordelijke persoon zelf worden uitgeprobeerd. Alles werkt met behulp van een app die eenvoudig rechtstreeks via de app-stores verkrijgbaar is. Deelnemers worden per mail uitgenodigd inclusief de instructies om snel te starten via hun eigen smartphone. Een kind doet de was!

Indien dit verder naar tevredenheid is kunnen we het aanvraag proces weer oppakken.

Hoe vrijblijvend is vrijblijvend?

Terechte vraag maar maak je geen zorgen. Natuurlijk zijn we er zelf van overtuigd dat het enthousiasme ontstaat als je het gezien hebt. Maar mocht dit niet het geval zijn, dan even goede vrienden en sowieso bedankt voor jouw belangstelling. Dat ‘kleine’ risico ligt geheel bij ons.

Waarom wij?

Institute of MicroTraining (IOM) is een internationale organisatie met een persoonlijke visie op kennisoverdracht en de wijze waarop een instructie moet worden uitgevoerd. De wereld van het maken, geven en ontvangen van werkinstructies is drastisch aan het veranderen. Organisaties willen zelf eenvoudig instructies kunnen maken. De behoefte aan eenvoudige en echte online mogelijkheden om dit te realiseren is voor veel organisaties inmiddels een noodzaak. IOM heeft inmiddels 10 jaar ervaring en beschikt over een compleet aanbod om dit alles ook te realiseren.

Ja ik wil dit graag uitproberen.

Dat begint bij het invullen van het formulier. Meteen na het verzenden ontvang je een e-mail met verdere instructies.

Je kunt ook eerst kiezen om een werkinstructie te ervaren met een bestaand voorbeeld van IOM. Jouw voorkeur kun je via het formulier aangeven.

Waarom doen we dit?

IOM heeft de ambitie om met haar softwaretools, methodologie en trainingen organisaties te helpen. Daarom willen wij graag met jou in contact komen. Zo kun je als organisatie bijblijven met de snel groeiende vraag naar efficiënte en online werkinstructies.

Wij ondersteunen de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de interne trainingen daar volledig bij. Wij begrijpen de behoefte aan extra uitleg, daarom nodigen wij jou graag uit voor deze manier van kennismaking.

Wij bieden de mogelijkheid om de leertool volledig te testen, zodat er een weloverwogen keuze gemaakt kan worden. Zoals beloofd is dit geheel gratis en vrijblijvend en is het aan jou om na de test verder te gaan of te stoppen.

Probeer en test het nu. Gewoon doen.